Belgische chrysanten

begin september serie

Deze Ferrara serie bevat spontane vroegbloeiende rassen met bolvorm. De rassen kunnen in verschillende potmaten geteeld worden. De bloeiperiode is van 20 augustus tot 10 september, kan variëren naargelang de teelt- en klimaatomstandigheden.

mid september serie

Deze Salomon serie bestaat uit vroegbloeiende rassen met bloei van 10 tot 25 september, zijn minder knopgevoelig dan deze van begin september serie en uiterst geschikt voor acties in die periode, hier kan eveneens de bloeiperiode variëren naargelang de teelt- en klimaatomstandigheden.

combinations end september

begin oktober serie

De bloeiperiode is van 25 sept tot 5 okt.  Qua groeikracht, vorm en soepelheid zijn deze rassen vergelijkbaar met de mid-oktober serie.  De San Remo serie is geschikt voor verduisterde teelt binnen en buiten.  De bloeiperiode kan variëren naargelang de teelt- en klimaatomstandigheden.

mid & end oktober serie

De Pula en Saragano series bloeien vanaf 5 tot eind oktober, de bloeiperiode kan eveneens variëren naargelang de teelt- en klimaatomstandigheden.

end oktober serie

De Marbella en Sevilla series hebben dezelfde eigenschappen als de begin oktober serie.  De natuurlijke bloei is van 10 tot 25 okt, vele van deze rassen zijn geschikt voor verduisterde teelt binnen en buiten.  De natuurlijke bloeiperiode kan variëren naargelang teelt- en klimaatomstandigheden.

combinations mid & end oktober

Deze rassen hebben dezelfde eigenschappen als de begin oktober serie.  De natuurlijke bloei is van 10 tot 25 okt, vele van deze rassen zijn geschikt voor verduisterde teelt binnen en buiten.  De natuurlijke bloeiperiode kan variëren naargelang teelt- en klimaatomstandigheden.

mixed colors

Er is een groot assortiment beschikbaar van mixed colors in de verschillende series, voor verdere info kunt u steeds contact opnemen met uw vertegenwoordiger.

Joluplant

Schierveldestraat 1
8840 Staden (Oostnieuwkerke)
Tel. 051 20 07 23
fax 051 24 11 61
info@joluplant.be